AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestıgını görmek

Kahve falında saçını kestıgını görmek

Kahve falında saçını kestıgını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, oğlu evli ise boşanacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kestıgını gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirmiş olmak zinde kalacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saç kestirmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak kötü günler geçireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir