AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken saç kestirmek

Kahve falında hamileyken saç kestirmek

Kahve falında hamileyken saç kestirmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek saç kestirmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, emeklerinin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirmek istemek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, küs kimselerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir