AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, güvensizliğini yeneceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, para pul sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kestiğini görmek sayılacağına ve sevileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını kestiğini görmek hayır dualarına nail olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kestirmek işinin ehli olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir