AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kestiğini görmek

Kahve falında eşini kestiğini görmek

Kahve falında eşini kestiğini görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazançlı çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kestiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek kar elde edileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kestiğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey kestiğini görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek saçı kestirmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında fare kestiğini görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir