Kahve falında eşinin memelerini görmek

Kahve falında eşinin memelerini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin memelerini gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Kahve falında eşinin memelerini görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin memesini emmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin memesini görmek rakiplerin üzüleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Kahve falında memelerini görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt akmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi tutmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir