AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin memesini görmek

Kahve falında eşinin memesini görmek

Kahve falında eşinin memesini görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin memesini gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında eşinin memesini görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kazancın artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin memesini emmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin memelerini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, insanlarla tartışacağına inanılır.

Kahve falında memenin açık olduğunu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek amacına nail olacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Kahve falında kendi memeni görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında memede yara görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir