AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak yarası görmek

Kahve falında kulak yarası görmek

Kahve falında kulak yarası görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak yarası gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında kulağı yara görmek çok büyük zararlar edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulakta yara görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağından yaralanmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek çalışıyorsa terfi alacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak yarası görmek hasta olanın da iyileşeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağında yara görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kısmetin ve şansın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir