AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin korktuğunu görmek

Kahve falında eşinin korktuğunu görmek

Kahve falında eşinin korktuğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin korktuğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında eşinin korktuğunu görmek verimli olacak işler yapacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölümden korkmamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sobada kor ateş görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kor kömür görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında koreli erkek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş kor görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında korkarak kaçmak bebek sahibi olunacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir