AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak kaçmak

Kahve falında korkarak kaçmak

Kahve falında korkarak kaçmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında korkarak kaçmak gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak de elinin bollaşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden korkarak kaçmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmadan kaçmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında korkarak kaçmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında korktuğun birinden kaçmak başarıların artacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkmadan yüzmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir