AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümden korkmamak

Kahve falında ölümden korkmamak

Kahve falında ölümden korkmamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümden korkmamak gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Kahve falında ölümden korkmamak canla başla çalışacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında korkmadan kaçmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında korktuğun birini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden korkarak kaçmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak bir sınavdan geçileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kor tutmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir