AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor kömür görmek

Kahve falında kor kömür görmek

Kahve falında kor kömür görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı bir karar verileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında kor kömür gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında kor halinde kömür görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kor kömür görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında denizden korktuğunu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gergin olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında korktuğu görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kor yangın görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının korktuğunu görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir