AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel sevgili görmek

Kahve falında kel sevgili görmek

Kahve falında kel sevgili görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel sevgili gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında sevgiliyi kel görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel sevgili görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini kel görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini kel görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel kalmak müşterilerinin çoğalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek günahların af olacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir