AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gözlerini görmek

Kahve falında eşinin gözlerini görmek

Kahve falında eşinin gözlerini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ağız tadından olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, büyük başarıla kazanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, borçların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin gözlerini gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında eşinin gözlerini görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin gözünü görmek işin düzeltileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir