AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin gözünün içine bakmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gözlerine bakmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak adından konuşulur olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerine bakmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi gözüne bakmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak canını sıkılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir