AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin gözlerine bakmak

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında eşinin gözlerine bakmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz göze bakmak emeklerinin karşılığını göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözüne bakmak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak hakkıyla kazanca, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının gözüne bakmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir