AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek büyük sıkıntılar çekileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne göz kalemi sürmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir