AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek haram mal yiyip içeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Kahve falında güzel mavi göz görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü erkek görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir