AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak gelirinin azalacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne bakmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin içine bakmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işarettir.

Kahve falında gözlerin içine bakmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir