AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir erkeğin gözüne bakmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gözlerine bakmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, iyi habere yorulur.

Kahve falında bir erkeğin gözlerine bakmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne bakmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözün içine bakmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin gözlerine bakmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir