AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının gömlek giydiğini görmek büyük işlere imza atacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında keten gömlek giymek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sonunda mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek giydirmek böylece kişinin hafifleyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir