AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli gömlek giymek

Kahve falında kareli gömlek giymek

Kahve falında kareli gömlek giymek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, istediği noktalara geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kareli gömlek giymek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek eşine değerli hediyeler alacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında kareli pantolon giymek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kareli ceket giymek makbul olan mallara kavuşacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulur.

Kahve falında kareli elbise giymek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kareli etek giymek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir