AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen eşini öpmek

Kahve falında ölen eşini öpmek

Kahve falında ölen eşini öpmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen eşini öpmek gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek kötü duygularını yeneceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına inanılır.

Kahve falında eski eşi öpmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında eşini öpmek çekilen acıların unutulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşini öpmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşi öpmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen eşi öpmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir