AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, zorluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi öpmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi öpmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini öpmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek sağlıklı bir ömür süreceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barışmak güzel bir evlilik yaşanacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı eşine sarılmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir