AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek hayat boyu çok sevileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek kazancının tükenmeyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında anne tarafından bıçaklanmak hastalıklara şifa bulunacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak hayırlı ve güzel olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak onun yolundan ayrılmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından bıçaklanmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir