AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sayılacağına ve sevileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, maddi durumunun düzeleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalettir.

Kahve falında sırttan bıçaklanmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak mali gücünü yitireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanmış birini görmek zafer ve zenginlik getireceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtından bıçaklandığını görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklanmak kederinin dağılacağına, kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir