AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, dolandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eşini bıçaklanmış görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir