AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bıçakla öldürmek

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işarettir.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin bıçaklandığını görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sırtından bıçaklandığını görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini bıçaklanmış görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, rütbenin yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir