AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, özel hayatının renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, geçim derdine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin tarafından bıçaklanmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından bıçaklanmak küslükleri gidereceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından bıçaklanmak azap çektiğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir