AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek

Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek

Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, can derdine düşeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa dışkısı gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında öküz dışkısı görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin dışkısını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, hep dua edeceğine inanılır.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek masumluğunu ispat edeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında sığır dışkısı görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısı yemek geleceğe olan inancını yitireceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir