AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dışkısını görmek

Kahve falında başkasının dışkısını görmek

Kahve falında başkasının dışkısını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dışkısını gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında kadın dışkısı görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında at dışkısı görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin dışkısı görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında atın dışkısını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında fil dışkısı görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında yılan dışkısı görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir