AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkısı görmek

Kahve falında kendi dışkısı görmek

Kahve falında kendi dışkısı görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkısı gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı kusmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında bebek dışkısı yemek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin dışkısını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir