AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkısını görmek

Kahve falında dışkısını görmek

Kahve falında dışkısını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dışkısını gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında domuz dışkısı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek dolayısıyla işlerin bozulacağına, istediği makama geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı kusmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısına basmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, böyle işlere kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında fare dışkısı görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısı yemek kalp kırmayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir