AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini sırtında taşımak

Kahve falında annesini sırtında taşımak

Kahve falında annesini sırtında taşımak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında annesini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında annesini taşımak ilerleyeceğine, kalkınacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Kahve falında annesini sırtında taşımak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak eşler arasına kara kedi gireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet eder.

Kahve falında anneni sırtında taşımak manevi mutluluğu tadacağına, bir yere taşınmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir