AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında anne sırtında taşımak elini eteğini hayattan çekeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak darda kalacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet eder.

Kahve falında anneni sırtında taşımak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini sırtında taşımak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir