AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi sırtımda taşımak

Kahve falında annemi sırtımda taşımak

Kahve falında annemi sırtımda taşımak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Kahve falında anne sırtında taşımak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak endişe verici olaylar yaşanacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneni sırtında taşımak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında annesini taşımak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında annesini sırtında taşımak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir