AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında annesini taşımak

Kahve falında sırtında annesini taşımak

Kahve falında sırtında annesini taşımak büyük tartışmaların sonlanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, elde edilecek menfaatlere, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sırtında annesini taşımak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak sistemli şekilde başarıya koşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak güzel bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini sırtında taşımak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında anneni sırtında taşımak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, yeni duygular tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir