AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cebinde para görmek

Kahve falında eşinin cebinde para görmek

Kahve falında eşinin cebinde para görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin cebinde para gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında eşinin cebinden para almak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında cebinde çok para görmek eğlence ve renk geleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cebinde para görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kötü halin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında cebinden para çıkmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin cebine para koymak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir