AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cebine kağıt para koymak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında cebinde kağıt para görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, hayırlı bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında cebinden para çıkarmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine işaret eder.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında birinin cebine para koymak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir