AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinden para çıkmak

Kahve falında cebinden para çıkmak

Kahve falında cebinden para çıkmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında cebinden para çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında cebinden para çıkmak bir birlikteliğin sona ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalettir.

Kahve falında cebine para koymak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının cebinden para almak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Kahve falında birinin cebinde para görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir