AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cebinde para görmek

Kahve falında başkasının cebinde para görmek

Kahve falında başkasının cebinde para görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, evlerine dünürcü geleceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının cebinde para gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında cebinden para çaldırmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cebinden para almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebinde para bulmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet eder.

Kahve falında para alıp cebine koymak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir