AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cebinden para almak

Kahve falında eşinin cebinden para almak

Kahve falında eşinin cebinden para almak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında eşinin cebinden para almak gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Kahve falında eşinin cebinden para almak çeşitleneceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinden para çaldırmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Kahve falında ölünün cebinden para almak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para cebine koymak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir