AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde çok para görmek

Kahve falında cebinde çok para görmek

Kahve falında cebinde çok para görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, birçok kişiye yardım edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet eder.

Kahve falında cebinde çok para gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına inanılır.

Kahve falında ölünün cebinden para almak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının cebinde para görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında cebinden para çıkmak moralsiz ve düşünceli olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir