AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek başarılarının kalıcı olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek prestij kazanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek büyük üzüntüler olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir