AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir