AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında sevinileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini başkasıyla aldatmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eş aldatmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine inanılır.

Kahve falında eşi aldatmak saygın biri olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında eşini arkadaşıyla aldatmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret eder.

Kahve falında eşine aldatmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kadını aldatmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir