AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerde romantizm artıyor, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler, yeni aşklar ya da yaratıcılık gerektiren işlerde pırıltılı çalışmalar ön plana çıkıyor.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek yolculuğa, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinizi başka kadınla görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir