AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Kahve falında eşinin başka kadınla evlendiğini görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek kendisine olan güvenin artacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek elinin darlığa düşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir