AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, bereketin artacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek yalnız hissetmeye, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hane içine ay doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak işlerinden belirsizlik olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir