AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek içine kapanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka kadınla görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında eşini başka kadınla evlendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir