AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek işlerin rayından çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalettir.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek adını herkese duyuracağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini başka biriyle yatakta görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, engel teşkil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta başka kadın görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir